Ondernemers Vereniging Dodewaard

Ondernemers Vereniging Dodewaard (OVD) is de ondernemersvereniging van Dodewaard en omliggende buurtschappen. De OVD behartigt de belangen van bijna 100 aangesloten leden uit diverse branches van winkeliers, industrie tot zakelijke dienstverlening.

In die rol voeren wij de dialoog met de overheid en de politiek en nemen we deel aan diverse overlegorganen die bijdragen aan het economisch klimaat in het dorp en omgeving. Daarnaast organiseert de OVD netwerkbijeenkomsten en bedrijfsbezoeken voor haar leden met als doel het stimuleren van de lokale economie en het uitwisselen van kennis.

Tevens stimuleert de OVD verenigingsactiviteiten welke de leefbaarheid en het dorpskarakter van Dodewaard ondersteunen.

Heeft u interesse om lid te worden? Kom dan een keer vrijblijvend een kijkje nemen op een van onze netwerk bijeenkomsten.

Activiteitenagenda

 • 21 februari 2019

  Algemene ledenvergadering

  De algemene ledenvergadering hebben we ook in een nieuwe jas gestoken. We zijn die avond te gast bij kinderen van de Voedselbank. We hopen op een grote opkomst! Lees meer

 • 11 april 2019

  lezing Cees van Ingen

  Een boeiende en vermakelijke avond onderleiding van Cees van Ingen, directeur BN Bedrijfsrecherche Nederland BV. Lees meer

 • 22 mei 2019

  Tweede OVD Tourrit auto's en motoren

  Na het succes van het afgelopen jaar, nu een tweede editie van de OVD Tourrit.   Lees meer